Whatsapp / tekstiviesti

050-5911557

Sähköpostiosoite

martta@tietoisuusklinikka.fi

Avoinna

Sopimuksen mukaan

Olen Martta Holmevaara, sairaanhoitaja AMK, kognitiivinen lyhytterapeutti, seksuaalineuvoja ja opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi, terapiamuotona kognitiivinen käyttäytymisterapia.

Pitkä työhistoriani saattohoidossa on antanut minulle rohkeutta mennä sinne missä henkinen hätä on suuri. Meillä jokaisella on tarve ja lupa tulla nähdyksi sellaisena kuin on ja tulla todella sisintään myöten hyväksytyksi.

Ajattelen, että meistä kukaan ei välty elämän haavoittuvuudelta. Kuka vain voi kadottaa toivon näkökulman liian suurelta tuntuvan kivun, surun, itsekritiikin tai riittämättömyyden tunteen alle. Muista, että mahdottomaltakin tuntuvassa tilanteessa on aina vaihtoehtoja.

Etsitään yhdessä Sinulle rohkeutta elää merkityksellistä, omannäköistä ja monin tavoin tyydyttävää ja hyvää arkea. Saat olla hämmentynyt, haavoittuva, murtunut, naarmuilla ja arpinen. Ei meidän kenenkään tarvitse olla supertähtiä vaan aivan todellisia, aitoja, elämänmakuisia ihmisiä, jotka uskaltavat tiputtaa suojukset alas.

Minun koulutustaustaani:

  • Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutus, Tampereen yliopisto, 2021–2024 KOULUTUKSESSA
  • Kognitiivisen lyhytterapian perustaidot ja psykoterapian perusopinnot, 2017-2020
  • Suomalainen Eroseminaari, 2019
  • NLP Practitioner ja Master Practitioner, 2016 -2017
  • Saattohoidon asiantuntija kouluttaja, 2016-2017
  • Lapset puheeksi keskustelu ja neuvonpito, 2014-2015
  • Kriisityön asiantuntijakoulutus, 2013-2014
  • Seksuaalineuvoja, 2011-2012
  • Sairaanhoitaja AMK

Kouluttaja, luennoitsija

Olen kiertänyt Suomea kouluttajana ja luennoitsijana reilusti yli 10-vuotta. Minulla kyky innostaa ihmisiä ajattelemaan uusilla tavoilla.

Herättelen ja havahdutan osallistujista juuri ne ihmiset, jotka tarvitsevat rohkaisua oman viisautensa, herkkyytensä, aitoutensa ja haavoittuvuutensa hyväksymiseen. Haavoittuvuus on siis itseasiassa mitä suurinta rohkeutta, sillä se pitää sisällään vahvuuden toimia oikein.

Koulutuksiini ovat osallistuneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, seurakuntien työntekijät ja ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita kehittymään ja kehittämään.

Katso Luentojani / koulutuksiani:

Löydätkö näistä valmiin aiheen tai voidaan yhdessä räätälöidä sopiva sisältö:

Epäoikeutettu, äänioikeudeton ja ohitettu suru, saattohoito, kuolema, nuoren kuolema, parantumaton sairaus, luopuminen, lasten tukeminen surussa, läheisten tukeminen surussa, muistisairaudet saattohoidossa, kehitysvammainen ja suru, työssä jaksaminen, työuupumus, olemassaolon ahdistus, eksistentiaalinen ahdistus, seksuaalisuus, psykologinen ruminaatio eli asioiden murehtiminen, sururyhmät, leskienryhmät.

Pyydä tarjous sisällöstä ja hinnoittelusta.